• Головна
  • 27-річного водія з Хмельниччини затримали за зйомку заборонених об'єктів
10:46, 15 червня 2022 р.

27-річного водія з Хмельниччини затримали за зйомку заборонених об'єктів

На одному з блокпостів Вінничини поліція затримала 27-річного розвізника хліба, який знімав блокпости, переміщення техніки та об'єкти залізниці. Увагу до себе водій привернув тим, що на його телефоні була ввімкнена відеозйомка. Чоловіка передали на перевірку в СБУ.

Як повідомляє прес-служба поліція, чоловіка викрили у вівторок, 14 червня, на одному з блокпостів Жмеринського району. Правоохоронці зупинили мікроавтобус Mercedes Sprinter, за кермом якого був 27-річний мешканець Хмельниччини.

«Чоловік працює водієм в одному з товариств, яка спеціалізується на виготовленні та доставці хлібобулочних виробів. Під час перевірки водія та автомобіля поліцейські помітили, що мобільний телефон чоловіка увімкнений у режимі відеозйомки та безперервно фіксує всі події в режимі реального часу», – йдеться у повідомленні.

Відтак поліцейські вирішили оглянути телефон. На ньому вони знайшли відеофайли, на яких зафіксовані об’єкти залізничної інфраструктури, переміщення військової теїніки та блокпости Жмеринського району.

Інформацію про підозрілого чоловіка передали в СБУ. Чи має він зв'язки з російськими спецслужбами, з'ясує слідство.

27-річного водія з Хмельниччини затримали за зйомку заборонених об'єктів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...