• Головна
  • На Шепетівщині поліцейські затримали водія, що спричинив ДТП з трьома потерпілими
10:49, 15 липня 2022 р.

На Шепетівщині поліцейські затримали водія, що спричинив ДТП з трьома потерпілими

На Шепетівщині поліцейські затримали водія, що спричинив ДТП з трьома потерпілими

На Шепетівщині поліцейські затримали водія, що спричинив ДТП з трьома потерпілими, серед яких 2-річна дитина. Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Шепетівське районне управління поліції

Автопригода сталась вчора, 14 липня, близько 16.00 години у с. Чотирбоки Леньковецької тергромади, що на Шепетівщині. 39-річний водій автомобіля «Volkswagen Jetta», перебуваючи за кермом напідпитку, здійснив наїзд на 46-річну місцеву жительку, її 27-річну дочку та дворічну онучку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінки та дитина отримали численні травми.

Наразі медики надають їм допомогу та оцінюють стан постраждалих як задовільний. Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані сп’яніння.

Його затримали в порядку ст.208 кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шепетівщина #дтп #новини
live comments feed...