• Головна
  • З 1 серпня на вулицях Шепетівки вводиться контроль за стихійною торгівлею
14:15, 22 липня 2022 р.

З 1 серпня на вулицях Шепетівки вводиться контроль за стихійною торгівлею

З 1 серпня на вулицях Шепетівки вводиться контроль за стихійною торгівлею

Сьогдня 22 липня у великій залі виконкому відбулися громадські слухання на тему стихійної торгівлі на тротуарі по вулиці Героїв Небесної Сотні, навпроти КП "Шепетівський ринок".

На слуханні були представники влади, комунальних підприємств, співробітники податкової та поліціі.

Представники влади обгрунтованно пояснили підприємцям доцільніть Шепетівки бути чистим та цивилізованим містом.

Багато підприємців висловили свою думку з приводу цієї проблеми. Деяким з них ця ініціатива була не до вподоби і вони захищали право торгівлі на тротуарах, інші ж - з розумінням ставилися до того щоб забрати з вулиць міста стихійну торгівлю.

Представники КП "Шепетівський ринок" підтвердили свою готовність розмістити всіх охочих на ринку та забезпечити всім необхідним для торгівлі у відведеному для цього місці.

Суперечки з цього приводу продовжувались майже 2 години, по закінченню прийшли до згоди:  бути в рівних конкурентних умовах, торгувати в спеціалізованих місцях, з урахування санітарних норм та заходів безпеки.

Громада та влада дійшли згоди про те, що до 1 серпня всі підприємці повинні цивілізовано переміститися на террриторію ринку та облаштувати місця для торгівлі.

Представники влади оголосили свій намір прибрати всю стихійну торгівлю Шепетівки щоб наше місто не перетворювалося у великий базар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шептівка #сбори
live comments feed...