• Головна
  • Динамо – Бенфіка у кваліфікації Ліги чемпіонів. Хто покаже матч
10:56, 17 серпня 2022 р.

Динамо – Бенфіка у кваліфікації Ліги чемпіонів. Хто покаже матч

Динамо – Бенфіка у кваліфікації Ліги чемпіонів. Хто покаже матч

Сьогдні Динамо зіграє перший матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Бенфіки. Цей матч можна буде переглянути і в Україні

Для Динамо це буде третій матч у кваліфікації Ліги чемпіонів. Перед тим кияни успішно здолали турецький Фенербахче та австрійський Штурм. На черзі – португальська Бенфіка.

У попередніх раундах кваліфікації єврокубків команди могли самі вибирати транслятора матчу. Тому матчі Динамо проти Фенербахче та Штурму транслювали на Setanta Sport. Натомість раунд плей-офф кваліфікації показує вже той канал, яки купив права на показ матчів Ліги чемпіонів.

Офіційним транслятором Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій в Україні є Megogo. Саме на цій платформі й відбудеться показ матчу Динамо – Бенфіка. Початок матчу запланований на 22:00. А перед тим о 21:00 буде передматчева студія з експертами.

Дивитися онлайн матч Динамо – Бенфіка також можна буде на платформі Volia TV через канали "Megogo Футбол". Ця платформа теж є офіційним транслятором Ліги чемпіонів в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шепетівка #новини #сайт шепетівки
live comments feed...