• Головна
  • На Хмельниччині відбудеться благодійний чемпіонат України з бодібілдінгу
19:37, 18 серпня 2022 р.

На Хмельниччині відбудеться благодійний чемпіонат України з бодібілдінгу

Українська Федерація бодібілдингу та фітнесу (UFBF) представляє всім шанувальникам залізного спорту відкритий «БЛАГОДІЙНИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ» UFBF 2022!

За підтримки Кам’янець - Подільської міської адміністрації, наш благодійний чемпіонат відбудеться 22.10.2022 року в м. Кам’янець-Подільський.

Федерація UFBF з моменту свого заснування співпрацює з Українськими спілками ветеранів АТО, та безпосередньо приймає участь у психологічній та фізичній реабілітації Українських воїнів. Тому в цей важкий час для нашої країни, ми робимо свій внесок задля перемоги збройних сил України у війні проти росії та запускаємо наш благодійний проект по збору коштів для наших військових, який триватиме до 22.10.2022р.

Під час чемпіонату ми проведемо благодійний аукціон серед глядацького залу. В день чемпіонату ми оголосимо загальну суму, яку вдалося зібрати та нагородимо ексклюзивним кубком чемпіонату учасника збору, який зробив найбільший донат. Всі кошти з благодійного збору, чемпіонату, аукціону будуть перераховані на підтримку наших воїнів. Чемпіонат по організації буде на найвищому рівні в стилі UFBF. На чемпіонаті буде спроба встановлення світового рекорду Гіннеса в присіданнях зі штангою. Запрошуємо всіх! Долучайся, тому що саме твоя участь та внесок є важливим кроком до перемоги України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...