• Головна
  • Шепетівчани у Німеччині підтримували Україну
12:55, 16 вересня 2022 р.

Шепетівчани у Німеччині підтримували Україну

У німецькому місті Нюрнберг днями відбулася подія за участю українських та німецьких активістів. В ці дні по всьому світу проходять акції в підтримку України і така чергова подія відбулася у Нюрнберзі.

Шепетівчани у Німеччині підтримували Україну, фото-1

Незважаючи на дощову погоду активісти демонстрували містянам, як в цей складний час потрібно любити і підтримувати Україну та її воїнів. На імпровізованому перфомансі можна було побачити та купити зроблені власноруч брелоки, сувеніри, чашки, кулони, ляльки-мотанки та багато іншого. Всі зібрані кошти були відправленні на підтримку ЗСУ.

Окремо можна було побачити історію протистояння бійців Азовсталі в Маріуполі проти рашистських загарбників.

В очах на світлинах було видно всю біль та страждання, всю міць та силу загартовану під рваним одягом, всю любов до України та ненависть до сусідньої держави. На фоні цього грали музики, грали наші пісні і це додавало відчуття гордості за нашу країну.

На цьому заході було небагато людей, але було багато бажання показати німцям хто такі українці!

Серед активістів можна було побачити і наших шепетівчан, які не стояли осторонь, а приймали активну участь.

Тут була присутня і маленька Уляна Громова, яка в минулому році відрізала своє довге та прекрасне волосся аби допомогти іншій маленькій шепетівчанці, що захворіла на рак крові. Тепер Уляна допомагає всій країні.

На заході були дівчата і з окупованої частини України і ті хто давно проживає в Німеччині і навідь самі німкені які люблять та підтримують нашу країну в цей надскладний час.

Символічно, що Нюрнберг – це місто де відбувався міжнародний судовий процес, над представниками Третього Рейху за підготовку та здійснення вторгнень в інші країни та інші злочини під час Другої світової війни.

Сподіваємось, що Маріуполь стане містом, де найближчим часом відбудеться міжнародний судовий процес над рашистськими загарбниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шепетівка #новини #Нюрнберг
live comments feed...