• Головна
  • Під час бойового завдання загинув розвідник з Шепетівщини
10:28, 1 листопада 2022 р.

Під час бойового завдання загинув розвідник з Шепетівщини

Під час бойового завдання загинув розвідник з Шепетівщини

Шепетівщина втратила ще одного свого Героя. Як стало відомо, що 23 жовтня на фронті загинув військовий Влад Кравець. Як повідомляють у Берездівській громаді, Герой родом з села Тростянець. Саме там і прощатимуться з загиблим.

З першого дня війни 24 лютого пішов захищати Батьківщину добровольцем. Протягом березня у складі групи служив на Київщині, брав участь у бойових розвідувальних, диверсійних операціях в районі с.Калинівка, с.Копилів, с.Мотижин, с.Фасова (Макарівський район Київської області). Потім протягом травня і всього літа 2022 року ніс службу на Харківщині. Брав участь у багатьох результативних бойових операціях в Дерагачівському районі Харківської області. У вересні 2022 нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня».

Був спокійним, врівноваженим, дисциплінованим бійцем, сміливим і надійним товаришем для бойових побратимів, влучним стрільцем, постійно розвивав бойові навички, швидко опановував різні види зброї, пройшов навчання оператора ПТРК Javellin, -  йдеться у дописі громади.

Загинув 23 жовтня під час звільнення с.Невське Луганської області. Справжній розвідник! Заупокійна панахида та прощання з Героєм відбудеться 2. 11. 2022 року орієнтовно о 11:00 у с. Тростянець.

Живим коридором зустрічаємо Героя в с. Піддубці, с. Тростянець, оскільки його будуть везти з м. Київ прямо до с. Трьостянець. Схиляємо голови у скорботі перед рідними та друзями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Боєць #загибель #Шепетівщина
live comments feed...