• Головна
  • Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради
17:33, 10 листопада 2022 р.

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Сьогодні, 10 листопада, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 26 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Внесено зміни до попередніх рішень виконкому: про затвердження порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств; про порядок створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їхніх наслідків у Нетішинській МТГ; про упорядкування нумерації будівель на вулицях садибної забудови міста; про затвердження грошових добових норм витрат на харчування учасників спортивних змагань різного рівня та норм втрат для нагороджених переможців та призерів міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів.

Серед прийнятих рішень: утворено аукціонну комісію для продажу будівлі розподільчих холодильників; надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на фасаді буд № 9 по проспекту Незалежності; про видалення зелених насаджень на території міста, відповідно до акту обстежень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#НетішинськаТГ #засідання
live comments feed...