• Головна
  • Як цікаво провести час в Шепетівці на цих вихідних?
16:13, 11 листопада 2022 р.

Як цікаво провести час в Шепетівці на цих вихідних?

Як цікаво провести час в Шепетівці на цих вихідних?

Цими вихідними всі шепетівчани матимуть змогу цікаво провести свій вільний час.

Зокрема, в суботу Музей пропаганди пропонує о 15:00 відвідати музейне заняття "Історія українського оберегу", та, якщо матимете бажання, спробувати самому зробити оберіг на майстер-класі з його виготовлення.

Також, є можливість відвідати в музеї низку виставок, а саме виставку "Україна. Війна в Європі", виставку "Століття нескорених", виставку "Скривавлена нива" та виставку "Проти Голіафа". Також щодня проводяться музейні заняття з таких тем, як історія краю, природознавство, народознавства та етнографії. 

В цілому, Музей пропаганди пропонує непогану можливість збільшити свій багаж знань про українську культуру, про Україну та про наш край в цілому, і хорошу можливість спробувати себе у чомусь новому, а саме у виготовленні оберегів.

Ті ж хто просто хочуть на вихідних завітати до кінотеатру, матимуть вибір з поміж різних жанрів кіно.

На вихідних є можливість переглянути мультиплікаційний фільм "Кролецип та хом'як Темряви" про пригоди кролеципа неймовірними місцями, де він намагається знайти таємничий стародавній артефакт.

Любителі супергероїки матимуть змогу переглянути нову частину Чорної пантери від славнозвісної студії Marvel. Кіно оповідатиме історію королівства Ваканда після загибелі короля.

Поціновувачі мелодрам також матимуть можливість переглянути фільм свого улюбленого жанру, зокрема фільм "Після. Довго і щасливо", який розповість вам захопливу історію кохання Тесси та Гардіна, яка нікого не залишить байдужим.

І тому тільки Вам вирішувати як цікаво, з користю, провести ці вихідні. Завітати до Музею пропаганди та дізнатись щось нове для себе, чи просто провести час з сім'єю за переглядом якоїсь цікавинки у кіно.

Детальніше з афішею майбутніх заходів Ви можете ознайомитись у нас в розділі Афіша або за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вихідні #огляд #кіно #музей
live comments feed...