• Головна
  • Найбільша захворюваність на COVID-19 серед громади виявлено у Шепетівці
12:17, 10 січня 2023 р.

Найбільша захворюваність на COVID-19 серед громади виявлено у Шепетівці

Найбільша захворюваність на COVID-19 серед громади виявлено у Шепетівці

На Шепетівщині протягом першого тижня поточного виявлено 16 випадків захворюваності на COVID-19, в тому числі одна дитина. Госпіталізовано 5 осіб. Внаслідок ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою, зареєстровано 2 летальні випадки, про це повідомляє  Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ»

Що ж до ситуації у Шепетівській громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 9 осіб (всі жителі міста Шепетівка), в тому числі одна дитина, чотири людини потребували у госпіталізації, а одужали — 5 осіб. Померла одна особа. У Судилківський громаді за минулий тиждень виявлено 2 випадки COVID-19 – жителі с. Судилків та Городище, одна людина потребувала госпіталізації та одна померла (жителька Судилкова). У Грицівській, Ленковецькій та Михайлюцькій громадах протягом тижня нові випадки захворювання не реєструвалися.

Різке зниження температури, переохолодження та інші суміжні фактори можуть стати причиною погіршення стану здоров`я громадян. Тому варто пам`ятати про профілактику поширення інфекційних хвороб. Відтак, радимо дотримуватись протиепідемічних заходів - носити маски у людних місцях та громадському транспорті, зберігати соціальну дистанцію, регулярно мити й обробляти руки. При виникненні симптомів - не займайтеся самолікуванням та невідкладно зверніться за консультацією до свого сімейного лікаря або найближчої амбулаторії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Коронавірус #статистика #Шепетівщина
live comments feed...