• Головна
  • Допомога професійного нарколога для наркозалежних
Новини компаній
12:33, 14 січня 2023 р.

Допомога професійного нарколога для наркозалежних

Новини компаній

Коли бачите, що близька людина страждає від наркотиків, не варто опускати руки. Це лише повинно підштовхувати до рішучих дій, щоб розпочати боротьбу. Процес боротьби навряд чи буде легким, оскільки позбавитися залежності дуже непросто. Зробити це самостійно аж ніяк не вийде. Зазвичай, сам наркозалежний відмовляється від того, щоб його почали лікувати. Щиро вірить у те, що може покинути згубну звичку у будь-який момент, варто тільки забажати. Проте іронія полягає у тому, що без професійної допомоги не обійтися. Справа у тому, що лікування наркоманії повинно містити не тільки фізіологічне втручання з боку лікарів. Велике значення має психологічне лікування, без якого не обійтися. Залежний повинен зрозуміти, навіщо йому потрібно лікуватися. Відмовитися від вживання наркотиків, що руйнують його життя та стосунки з близькими.

Допомога професійного нарколога для наркозалежних, фото-1

Головна мета надання наркологічної допомоги

Головна мета надання професійної допомоги наркозалежним полягає у проведенні моніторингу та медикаментозного впливу на організм залежного. Це стається коли отруєння токсичними речовинами досягає критичного стану. Допомагають хворому у клініці або з виїздом додому пацієнта.

Важливо, щоб послуги лікаря надавалися ще до того, як наявність отруйних речовин перейшла критичну межу. То ж якщо виявили ознаки отруєння наркотиками чи алкоголем, потрібно викликати лікарів. Причини можуть бути наступні:

  • У залежного спостерігаються судомні напади;
  • Стається коронарний синдром, який може призвести до ішемічної хвороби серця;
  • Залежний страждає на психостимуляторні та алкогольні психози;
  • Страждання від миготливої та пароксизмальної аритмії;
  • Пригнічується серцево-судинна та дихальна функції;
  • Можуть спостерігатися гострі ішемічні атаки, інші наслідки від вживання алкогольних чи наркотичних речовин.

Наш реабілітаційний центр завжди готовий надати наркологічну допомогу для залежних від алкоголю чи наркотиків. Складність проблеми не має особливого значення. Професійні лікарі готові братися за вирішення проблеми на будь-якій стадії.

Комфортні умови перебування на стаціонарі

Ми створюємо сучасні умови для пацієнтів, що вони відчували себе у максимальному комфорті та безпеці. Все наші спеціалісти являються висококваліфікованими фахівцями. Для процесу лікування використовують тільки сучасні та прогресивні методики, які мають успішний результат, навіть у випадку зі важкими залежними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...