• Головна
  • За честь і славу України загинув Герой з Ізяславщини
19:03, 24 січня 2023 р.

За честь і славу України загинув Герой з Ізяславщини

За честь і славу України загинув Герой з Ізяславщини

23 січня 2023 року внаслідок вогнепального поранення в зоні проведення воєнних дій загинув наш Герой 23-річний Сидорчук Максим Миколайович. Військовослужбовець був, інспектором прикордонної служби 2 категорії – кулеметником І групи інспекторів прикордонної служби 2 відділення інспекторів прикордонної служби 2 прикордонної застави І прикордонної комендатури 4 прикордонного загону з Припутень, про це повідомили в Ізяславській громаді.

Ізяславщина буде зустрічати тіло загиблого воїна сьогодні, 24 січня, орієнтовно о 21:30 год. Маршрут пролягатиме від Ізяславського перехрестя до рідного дому в село Припутні Білівського старостинського округу.

Просимо гідно зустріти нашого Героя, сформувавши «живий коридор» з українською символікою маршрутом траурного кортежу. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку... Завтра, 25 січня, о 12.30 год. в с.Припутні будемо проводжати в останню путь нашого мужнього захисника. Заупокійна служба за воїном відбудеться у місцевому храмі. Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Максима. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Максима. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Вічна слава і пам’ять нашому захиснику незалежності і цілісності України!- йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#герой #ізяслав #загибель
live comments feed...