• Головна
  • Скандальна столична вечірка з дівчатами: організатор - з Хмельницького району
технології
09:15, 4 лютого 2023 р.

Скандальна столична вечірка з дівчатами: організатор - з Хмельницького району

технології
Скандальна столична вечірка з дівчатами: організатор - з Хмельницького району

1 лютого, соцмережі “гуділи” через вечірку, яка відбулася напередодні в столиці. Зокрема, в Instagram стали ширити допис в якому зібрані фото й відео, що підтверджують зазначене вище.

Хлопці, користуючись неусвідомленням дівчини, відверто домагаються її та гвалтують. Це видно на відео та фото, які вони публікують. Вони фотографують та знімають дівчат, коли ті у відключці лежать на підлозі туалету без верхнього одягу. Вони лізуть своїми пальцями у вагіну дівчини, коли вона взагалі не подає ознак притомності, а отже - не давала дозвіл на петинг. Вони знімають інтимні органи дівчини, обурюючись наявності волосся там, коли сама дівчина непритомна, - йдеться в дописі.

Скандальна столична вечірка з дівчатами: організатор - з Хмельницького району, фото-1

У різних місцевих хмельницьких пабліках стала поширюватися інформація, що організатор вечірки, Андрій, родом з Хмельницького району. А саме - з села Курилівка Волочиської ОТГ. Журналістка vsim.ua звернулася до старости села Раїси Белак, яка підтвердила цю інформацію.

Жінка розповіла, що того самого блогера звати Андрій Ярина. Йому 19 років. Він дійсно із села Курилівка. Навчався у Волочиську. Раїса Белак каже: побачивши новину про вечірку в Києві на чолі з Андрієм - була шокована. Оскільки він завжди був спокійним хлопцем.

Андрій зареєстрований у Курилівці. Коли був ще маленьким, його батько помер. Потім його мама вийшла вдруге заміж. Андрій має молодшого брата. Наразі його мама за кордоном.

Андрій вчився у школі Волочиська. У дитинстві приїжджав до села на канікули. Завжди був спокійним, вітався. Вони тут жили по сусідству зі мною. Андрій грався з моїм онуком. Побачивши ту новину про вечірку - я була шокована, - каже Раїса Белак.

Сам Андрій Ярина оприлюднив відео у соцмережах, де говорить, що йому подобається “увесь цей хайп”. Додав - що він уже проконсультувався із юристами. Тож знає - “йому за це нічого не буде”. За його словами, дівчата, які прийшли на вечірку, не мають до нього жодних претензій. коментує Андрій.

Скандальна столична вечірка з дівчатами: організатор - з Хмельницького району, фото-2

Нна всі вище описані події відреагували правоохоронці. В організаторів вечірок провели обшуки. Працівники поліції встановили всіх фігурантів. Розпочали кримінальне провадження. Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії в столиці та ще одному регіоні країни. Зокрема - обушки за адресами проживання в орендованих квартирах хлопців. Про це повідомляють в Нацполіції України.

В ході обшуків у зловмисників вже вилучили речі для створення порноконтенту, мобільні телефони, готівку. У поліції підтверджують, що компанія хлопців доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумилась із жертв в соцмережах.

Скандальна столична вечірка з дівчатами: організатор - з Хмельницького району, фото-3

- Наразі двох організаторів безчинства затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом фігурантам оголошено про підозру за частиною 3 статті 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів», — зазначили в поліції.

Слідчі Київщини звертаються до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вечірка #скандал #хмельниччина
live comments feed...