• Головна
  • У Музеї пропаганди презентували персональну виставку шепетівської художниці Олександри Капелюх
16:52, 7 лютого 2023 р.

У Музеї пропаганди презентували персональну виставку шепетівської художниці Олександри Капелюх

У Музеї пропаганди презентували персональну виставку шепетівської художниці Олександри Капелюх

Днями у Музеї пропаганди відбулася презентація персональної виставки учениці Шепетівської дитячої художньої школи Олександри Капелюх «І пензлем, і пером…».

Авторка представила 34 роботи, які виконані у різноманітних техніках – графіка, живопис, колаж, і мають свої художні особливості та історію створення. Креативність, талант і творчі навички Олександри яскраво проявилися й у роботах з декоративно-прикладного мистецтва, які також експонуються у рамках виставки.

На презентацію, підтримати Сашу Капелюх і переглянути картини, завітали: Наталя Додонова, заступниця директора, Надія Елеон, викладачка Шепетівської дитячої художньої школи, вчитель Олександри, Roman Galimski , викладач ШДХШ, Наталія Захарець, керівниця Гурток Малювання " Веселий пензлик" при Мокіївському БК , Янушевський Віталій, заступник міського голови, Ольга Зеленко, староста селі Мокіївець, Сергій Подлєсний, представник ГО «За конкретні справи», Vira Kuharuk (керівниця) та учасники Шепетівська літературно-мистецька студія "Доля", а також родина, друзі Олександри та зацікавлені відвідувачі.

Директорка Музею пропаганди Валентина Бражук привітала художницю з відкриттям виставки, побажала успіхів і творчого натхнення у подальшому створенні витворів мистецтва, і на згадку про співпрацю з нашим Музеєм вручила подарунок.

Виставка «І пензлем, і пером…» експонуватиметься протягом лютого, тому ви зможете її відвідати щодня з 09:00 до 17:00

За матеріалами шепетівського Музею пропаганди

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Музей пропаганди #шепетівка #виставка
live comments feed...