• Головна
  • Шепетівчанин Дмитрій Гриценко візьме участь у світовому турнірі зі змішаних єдиноборств Bellator ММА (ВІДЕО)
21:37, 7 лютого 2023 р.

Шепетівчанин Дмитрій Гриценко візьме участь у світовому турнірі зі змішаних єдиноборств Bellator ММА (ВІДЕО)

Професійний боєць ММА Дмитрій Гриценко 25 лютого проведе бій на турнірі Bellator 291 в Дубліні (Ірландія) у межах андеркарту Амосов – Сторлі. Опонентом у дебютному поєдинку спортсмена стане італієць Даніеле Скатіцці. Як триває підготовка до важливого бою, що відомо про суперника та контракт з Bellator, який настрій перед турніром, а також як Дмитрій розпочав свою спортивну кар’єру, чому обрав саме ММА, і які результати на сьогодні має – дивіться у відеоінтерв’ю на Шепетівка Сіті.

За словами Дмитрія, він мріяв і прагнув до того, щоб взяти участь у турнірі Bellator. Для цього спортсмен докладав усі зусилля протягом років, брав участь у бойових поєдинках як професійних, так і напівпрофесійних, здобув майстра спорту з ММА, бойового самбо, кікбоксингу та майстра спор­ту між­на­род­но­го кла­су з хор­тингу. Маючи такі досягнення, боєць розраховував, що отримає пропозицію щодо участі в турнірі у мирний час.

- Провести бій на турнірі Bellator 291 мені запропонували вже під час повномасштабної війни. У цей період я не розраховував на щось подібне, оскільки наразі, у період дії воєнного стану, виїхати за кордон неможливо.

За півтора місяця до бою спортсмен почав потужну підготовку. За його словами, це дуже кропітка робота та потребує багато часу.

- Оскільки несу службу в ЗСУ, то тренуватися виходило не дуже часто, але останнім часом ситуація вирівнялася, і тепер можу це робити щодня. Взагалі підготовкою повинен був займатися за кордоном, але такої можливості немає, тому тренування відбуваються у рідному місті.

Нагадаємо, що основний бій 25 лютого проведе український чемпіон Bellator у напівсередній вазі Ярослав Амосов з американським бійцем ММА Логаном Сторлі. Ярослав є певним мотиватором і прикладом для Дмитрія. Певний період вони навіть разом тренувалися.

- Наші тренування мені дуже сильно допомогли і морально, і фізично. Коли тренувався з людиною, яка віддає весь свій час, усі свої сили спорту, зрозумів, що у мене є всі дані та можливості досягти всього того самого і більше. Дуже радію його досягненням. Для мене він як додатковий мотиватор.

Дмитрій Гриценко продовжує готуватися до бою на турнірі Bellator 291, проводячи багато часу у залі, аби досягти бажаного результату.

Шепетівчанин Дмитрій Гриценко візьме участь у світовому турнірі зі змішаних єдиноборств Bellator ММА (ВІДЕО), фото-8

- Це хвилюючий момент, відповідальність, великий шанс, тому я його не втрачу, і зроблю все, аби перемогти!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дмитрій Гриценко #Беллатор #змагання #мма #Шепетівка Сіті
live comments feed...