• Головна
  • На Хмельниччині продовжують покращувати умови безпечного руху
16:24, 20 лютого 2023 р.

На Хмельниччині продовжують покращувати умови безпечного руху

У вихідні працівники підрядних дорожніх організацій провели роботи з ліквідації аварійної ямковості та прибирання ґрунту з проїзної частини на автошляху національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів.

Також були встановлені дорожні знаки та підтягнуто узбіччя на підходах до шляхопроводу на а/д Р-50 Ярмолинці - Городок. Протягом того ж періоду, обслуговування силових шаф електричного освітлювального обладнання на а/д М-30 Стрий - Ізварине.

Нагадуємо водіям бути уважними та обережними на дорозі, особливо в місцях проведення експлуатаційних робіт. Дотримуйтесь вимог попереджувальних дорожніх знаків та швидкісного режиму. У разі виникнення ускладнень в русі, можна зателефонувати на «гарячу лінію» за номером 067 400 60 80.

На Хмельниччині продовжують покращувати умови безпечного руху, фото-5

Окрім того, синоптики попереджають про штормовий вітер західного напрямку 20 та 21 лютого на території Хмельницької області. Водіям рекомендовано бути уважними та не залишати свої транспортні засоби на узбіччях вздовж лісосмуг, щоб убезпечити їх від можливого ушкодження внаслідок падіння гілок та дерев.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт: автошляхи #узбіччя
live comments feed...