• Головна
  • Хмельничанка Олена Полюк у складі команди принесла Україні першу медаль на чемпіонаті світу з фристайлу
12:07, 21 лютого 2023 р.

Хмельничанка Олена Полюк у складі команди принесла Україні першу медаль на чемпіонаті світу з фристайлу

Хмельничанка Олена Полюк у складі команди принесла Україні першу медаль на чемпіонаті світу з фристайлу

Хмельничанка Олена Полюк долучилась до командного успіху України на чемпіонаті світу з фристайлу у грузинському Бакуріані. За результатами змагань з лижної акробатики команда України здобула бронзову медаль, увійшовши до трійки кращих країн.

У складі команди України виступили Анастасія Новосад, Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк, Ольга Полюк та Максим Кузнєцов. За результатами змагань кожен з учасників команди здобув вагомий вклад у загальний результат.

Зокрема, Хмельничанка Ольга Полюк показала вражаючий результат, що стало вагомим внеском до командного успіху. Для України це визначне досягнення, адже це перша медаль в історії країни на чемпіонатах світу з фристайлу у виді програми лижної акробатики.

Нагадаємо, що фристайл є одним з надвидовищним зимових видів спорту, який поєднує в собі різноманітні елементи, такі як сноубординг, лижний спорт, лижні стрибки, лижна акробатика та інші. За статистикою, у світі нараховується близько 7 мільйонів фристайлерів, що свідчить про популярність цього виду спорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фристайл #хмельничанка
live comments feed...