• Головна
  • Легкоатлетична збірна команда Хмельниччини перемогла на чемпіонаті України з кросу
11:03, 4 квітня 2023 р.

Легкоатлетична збірна команда Хмельниччини перемогла на чемпіонаті України з кросу

Легкоатлетична збірна команда Хмельниччини перемогла на чемпіонаті України з кросу

У суботу, 2 квітня, у місті Вінниця відбувся командний чемпіонат України з кросу серед спортсменів різних вікових груп, в якому взяли участь 223 легкоатлети з 19 областей та міста Києва. Команду Хмельниччини представляли 19 спортсменів, які продемонстрували високий рівень підготовки та змогли здобути перемогу зі сумою 195 очок.

У змаганнях брали участь трійка збірних, які боролися за призові місця, але лише після завершення заключного виду - змішаної естафети 4 х 1 км, де наші легкоатлети посіли 4 місце, виявилась переможниця. Хмельниччина випередила основних конкурентів з Волині лише на 1 пункт, а за найменшою сумою індивідуальних місць кожного учасника збірних на своїй дистанції, на 3 і 6 очок відповідно, виявились команди Вінницької області та міста Києва.

Представники вказаних команд-призерок були нагороджені дипломами та кубками відповідних ступенів. Збірна команда Хмельниччини здобула заслужену перемогу, яку відзначили її наставники та вболівальники. Вітаємо команду Хмельниччини з успішним завершенням чемпіонату та пишаємося нашими переможцями!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#марафон #змагання #спортсмени
live comments feed...