• Головна
  • Шепетівські важкоатлети здобули призові місця на чемпіонаті Хмельницької області
10:00, 5 квітня 2023 р.

Шепетівські важкоатлети здобули призові місця на чемпіонаті Хмельницької області

Шепетівські важкоатлети здобули призові місця на чемпіонаті Хмельницької області

У Хмельницькому 1 квітня 2023 року відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат, у якому брало участь понад 120 спортсменів з різних куточків області.

Команда вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ відзначилась на цьому чемпіонаті, продемонструвавши високий рівень підготовки та визначивши переможців у декількох вагових категоріях.

Дев'ять спортсменів з Шепетівки здобули перемоги у своїх вагових категоріях на цьому чемпіонаті. Андрєєв Дмитро, Лавринюк Артем, Чоботар Роман, Кльок Ярослав, Серьогін Тимур, Вітвіцький Ілля та Тарасюк Артем зайняли перші місця у своїх вагових категоріях, а Чигринський Зот став бронзовим призером у своїй ваговій категорії.

Зазначено, що Лавринюк Артем, Громчак Олександр, Кльок Ярослав, Вітвіцький Ілля, Андрєєв Дмитро, Серьогін Тимур, Чоботар Роман та Чигринський Зот увійшли до складу збірної команди Хмельницької області та отримали право виступати на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 та до 17 років, який відбудеться з 30 квітня по 06 травня у місті Луцьк.

У свою чергу, команда Шепетівської КДЮСШ відзначилась високою роботою тренерів-викладачів Медведя Володимира Івановича та Медведя Аркадія Володимировича.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#важка атлетика #шепетівка
live comments feed...