• Головна
  • ДТП на Шепетівщині: один загиблий та двоє травмованих
13:46, 17 квітня 2023 р.

ДТП на Шепетівщині: один загиблий та двоє травмованих

Вранці 17 квітня у селі Городище, що на Шепетівщині сталась аварія: легкова автівка зіштовхнулась з автобусом. Одна людина загинула, двоє травмувалось. Наразі слідчі з'ясовують усі обставини ДТП.

За їхньою інформацією, автомобіль "ВАЗ 21154", яким кермував 58-річний місцевий житель зіткнувся з автобусом. Внаслідок аварії загинув водій легковика, двоє його пасажирів отримали травми, їх госпіталізували до Шепетівської багатопрофільної лікарні. В автобусі пасажирів під час зіткнення не було. Водій автобуса не травмувався.

ДТП на Шепетівщині: один загиблий та двоє травмованих, фото-1

До ліквідації наслідків аварії залучали рятувальників. Як написали в пресслужбі ДСНС Хмельниччини, надзвичайники за допомогою спецобладнання звільнили з автівки водія легковика та передали медикам. Після деблокування та проведення реанімаційних заходів водія автівки врятувати не вдалось, розповіли в ДСНС.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини аварії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Городище
live comments feed...