• Головна
  • Затримано провідника міжнародного потягу з Хмельниччини який організував незаконне переправлення через кордон ухилянтів
13:23, 18 квітня 2023 р.

Затримано провідника міжнародного потягу з Хмельниччини який організував незаконне переправлення через кордон ухилянтів

Затримано провідника міжнародного потягу з Хмельниччини який організував незаконне переправлення через кордон ухилянтів

Хмельницькі правоохоронці спільно з оперативниками міграційної поліції та СБУ затримали провідника міжнародного потягу, який займався незаконним переправленням людей за кордон.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури була викрита злочинна схема, яку зловмисник використовував кілька місяців. Провідник обладнав спеціальну схованку у вентиляційній шахті свого купе, де переправляв "ухилянтів" через державний кордон в обхід прикордонного контролю. За послугу провідник брав від 2000 до 3000 доларів США. Затримання провідника відбулося під час перевезення на пункт пропуску на Львівщині.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Провіднику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна. Розслідування справи триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ухилянти #провідник
live comments feed...