• Головна
  • Уродженка Шепетівки та її чоловік стали заслуженими лікарями України
17:29, 24 квітня 2023 р.

Уродженка Шепетівки та її чоловік стали заслуженими лікарями України

Ольга та Андрій Свист отримали звання заслужених лікарів України за свою невимірну мужність та самопожертву в часи війни.

Під час перших днів бойових дій в Бучі подружжя відповіли на виклик та вирушили на передову. Там вони працювали майже без перерви, без необхідного обладнання та операційних, під постійними обстрілами та під загрозою життя. Неймовірними зусиллями та медичними навичка вони врятували безліч життів.

Крім цього, Ольга та Андрій координували евакуацію понад 50 поранених пацієнтів з Бучі. Під час цієї операції, яка була проведена в екстремальних умовах, вони змогли забезпечити безпеку та комфорт для всіх евакуйованих.

Сьогодні Ольга – офіцер та начмед, а Андрій – бойовий медик. Вони продовжують служити в лавах Збройних Сил України та продовжують допомагати тим, хто потребує медичної допомоги. Ці двоє лікарів з великої літери є відмінними прикладами мужності та самопожертви, та їхня праця та внесок суспільству є неоціненний. Пишаємося ними та бажаємо подальших успіхів у їхній медичній кар'єрі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лікарі #шепетівка #герої
live comments feed...