• Головна
  • Укрзалізниця змінилися правила повернення квитків
14:01, 1 травня 2023 р.

Укрзалізниця змінилися правила повернення квитків

Укрзалізниця змінилися правила повернення квитків

"Укрзалізниця" змінила правила повернення коштів за куплені квитки. Тепер пасажири отримають повну вартість купе та половину вартості плацкарти, якщо повернуть квиток за менший проміжок часу.

Також тепер можна буде повернути всі гроші за квиток, але якщо це робити не більше, ніж за годину після відправлення (раніше повертали лише 10% від ціни). Проте таке повернення можна буде робити тільки онлайн. А ще воно не стосується плацкартних квитків.

Також, урегульовано питання замовлення перевезень автомобіля через електронні сервіси та уточнено порядок оплати за перевезення собак та дрібних кімнатних тварин.

Також введено нову категорію поїздів, якої раніше юридично не існувало – місцеві поїзди, пристосовані для зʼєднання інфраструктури різних видів транспорту, а також визначено порядок оформлення, проїзду та повернення проїзних документів для такого сполучення.

До речі, регіональна філія УЗ "Південно-Західна залізниця" з центром у Києві тепер називатиметься Центральною. Так вирішило понад 417 тис. українців, які проголосували у додатку Дія у рамках програми "Українізація об'єктів залізничного транспорту".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поїзди #квитки #поверненя
live comments feed...