• Головна
  • Увага! На полях Пліщинського старостинського округу планують обприскування посівів кукурудзи
14:24, 1 травня 2023 р.

Увага! На полях Пліщинського старостинського округу планують обприскування посівів кукурудзи

Увага! На полях Пліщинського старостинського округу планують обприскування посівів кукурудзи

Мешканців, пасічників, користувачів і власників земельних ділянок Пліщинського старостинського округу, Шепетівського району, Хмельницької області, попереджають про роботи з обприскування посівів кукурудзи, — про це повідомляє Шепетівська міська рада.

З 1 по 10 травня 2023 року буде здійснюватись обприскування посівів кукурудзи на полях в межах території Пліщинської сільської ради, за межами населених пунктів. Всі роботи з обприскування будуть проводити в ранні ранкові (до 10:00) і вечірні (18:00‑22:00) години, але терміни можуть бути продовжені через несприятливі погодні умови (низька температура, дощ, сильний вітер), про що буде повідомлено додатково, - йдеться у повідомленні.

Компанія в якості засобів захисту рослин використовує лише ліцензійні (сертифіковані) препарати, дозволені на території України, у нормах та за умов, які зареєстровані і діють згідно з  законодавством, зокрема – ст.21 ЗУ «Про захист рослин», ст.11 ЗУ «Про пестициди і агрохімікати» та ст.30, 37-40 ЗУ «Про бджільництво».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оприскування #поля #Пліщін
live comments feed...