• Головна
  • У Шепетівці місцевий житель витягнув з кишені товариша 3500 гривень
12:28, 3 травня 2023 р.

У Шепетівці місцевий житель витягнув з кишені товариша 3500 гривень

В Шепетівці затримали 30-річного місцевого жителя, який під час застілля в крамничці пограбував свого співчарочника. Як повідомляється, правоохоронці з'ясували, що зловмисник вчиняє подібні злочини не вперше і має судимості за майнові злочини.

Подія сталася на початку березня цього року, коли двоє друзів проводили час за столом у крамничці. Один з них звернув увагу на значну суму грошей у кишені товариша та вирішив пограбувати його. Зловмисник витягнув з кишені потерпілого 3500 гривень та втік з коштами.

Після того, як потерпілий звернувся до поліції, правоохоронці затримали грабіжника. Чоловік вже мав судимості за майнові злочини, тому слідчі Шепетівського районного управління поліції оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, що передбачає кримінальну відповідальність за грабіж, вчинений повторно, в умовах воєнного стану.

Наразі фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відповідно до законодавства, за такий злочин максимальне покарання може складати до 12 років позбавлення волі.

У Шепетівці місцевий житель витягнув з кишені товариша 3500 гривень

У Шепетівці місцевий житель витягнув з кишені товариша 3500 гривень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#грабіж #шепетівка #друзі
live comments feed...