• Головна
  • У Нетішині ХАЕС провела Відкриту першість з жиму лежачи
08:58, 5 травня 2023 р.

У Нетішині ХАЕС провела Відкриту першість з жиму лежачи

Минулими вихідними в Нетішині відбулася Відкрита першість Хмельницької АЕС з жиму лежачи. У змаганнях взяли участь працівники ХАЕС, місцеві жителі та команда зі Славути, які змагались у двох вагових категоріях - до 80 кг та понад 80 кг.

Серед жінок перемогу здобула Дмитрук Олена з Нетішина, яка виконала вправу з вагою 35 кг аж 35 разів. Її суперниці з того ж міста, Хоменко Тетяна та Коломійчук Ольга, зайняли 2 і 3 місця відповідно.

У ваговій категорії до 80 кг з вагою штанги 60 кг було багато змагань, але Павло Войтов з Нетішина здобув першу перемогу, виконавши вправу 41 раз. Срібло у цій категорії отримав Касянчук Олег з Нетішина, який також виконав 41 повтор за власною вагою, але виявився трохи важчим за Войтова. Третє місце зайняв Долінський Олександр з 36 повторами.

У ваговій категорії понад 80 кг з вагою штанги 75 кг перемогу здобув Михайло Рубан зі Славути, який виконав вправу 43 рази. Микола Любашевський з Нетішина та Дмитро Рибачук зі Славути посіли друге і третє місця відповідно, виконавши вправу 35 разів, проте Рибачук мав більшу власну вагу.

Вітаємо спортсменів з успішним виступом та початком змагального сезону. Бажаємо перемоги та мирного неба.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атлетика #Нетішин #змагання
live comments feed...