• Головна
  • На Хмельниччині оштрафували жінку, син якої показував непристойні жести вчителю
09:50, 5 травня 2023 р.

На Хмельниччині оштрафували жінку, син якої показував непристойні жести вчителю

На Хмельниччині оштрафували жінку, син якої показував непристойні жести вчителю

До цього жінка вже притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дітей. Тоді справа стосувалася її доньки, яка втекла з дому в невідомому напрямку.

Протокол склали на матір, оскільки школяреві ще не виповнилось 14 років і він не може нести адміністративну відповідальність. Вона свою провину визнала. Про це йдеться в постанові суду.

Як йдеться у постанові Старокостянтинівського райсуду, інцидент стався 23 березня у одній зі шкіл міста. Під час виконання контрольної роботи на уроці хімії семикласник показував непристойні жести у бік вчителя. Зазначається, що подібне він вчиняв неодноразово. Декілька вчителів у письмових поясненнях підтвердили, що учень часто порушує дисципліну і не реагує на зауваження.

Суд визнав матір винною за ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей). На неї наклали штраф — 1700 грн. А ще з неї стягнули на користь держави понад 500 грн судового збору.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#жести #вчитель #хмельниччина
live comments feed...