• Головна
  • У Нетішині відбудеться благодійний родинний захід Сімейні перегони: запрошують всіх бажаючих
09:29, 10 травня 2023 р.

У Нетішині відбудеться благодійний родинний захід Сімейні перегони: запрошують всіх бажаючих

Організація Молоді ППУ ХАЕС запрошує взяти участь у спортивному заході "Сімейні перегони", який присвячений Міжнародному дню сім' та відбудеться 14 травня 2023 року у спортивному комплексі ВП ХАЕС міста Нетішин.

Реєстрація учасників розпочнеться о 09.30 год., а самі перегони стартують о 10.00 год. Головна мета заходу - зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України. Кожна родина, яка бажає взяти участь, повинна зробити благодійний внесок від 500 гривень.

Учасників перегонів очікують не лише призи, але й заряд гарного настрою. Організатори обіцяють, що захід буде непередбачуваним та незвичайним. Він буде вимагати від учасників логічного мислення, креативності та швидкості. Будуть задіяні різні елементи, які випробують здібності кожної родини.

Крім перегонів, на території буде організований благодійний ярмарок смаколиків, де всі охочі зможуть скуштувати смачні страви. Також буде представлена виставка військової техніки, що дозволить відвідувачам ближче познайомитися з важливою складовою сили нашої країни.

"Сімейні перегони" - це чудова нагода провести активний та цікавий час разом з родиною, одночасно допомагаючи ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#перегони #ХАЕС #Нетішин
live comments feed...