• Головна
  • У Шепетівці 21 травня анонсували - Велодень у вишиванках
10:32, 16 травня 2023 р.

У Шепетівці 21 травня анонсували - Велодень у вишиванках

У Шепетівці 21 травня анонсували - Велодень у вишиванках

Шепетівка готується до спортивної події, присвяченого Дню Вишиванки.

Вже цими вихідними, 21 травня 2023 року, відбудеться благодійний фізкультурно-оздоровчий захід "Велодень у вишиванках" організований відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

У програмі заходу передбачено велопробіг у вишиванках по вулицях міста та заміських дорогах до місця перепочинку. Учасникам буде надано можливість зупинитися в проміжному пункті харчування, де їх очікуватимуть різноманітні спортивні ігри та розваги. Відстань велопробігу в один бік становитиме приблизно 8 кілометрів.

Збір учасників велопробігу запланований на 9:30 годину на стоянці для автомобілів праворуч від будівлі Шепетівської міської ради.

Організатори запрошують усіх охочих взяти участь у цьому заході, а також дітей до 14 років у супроводі дорослих. Щоб стати учасником, необхідно подати попередню заявку до 19 травня 2023 року на електронну пошту [email protected] або зателефонувати за номерами: 096 557 33 70; 096114 47 32.

Крім того, кожен учасник, який задонатить під час велопробігу, отримає пам'ятну медаль. Це ще одна нагода підтримати благодійну справу та відзначити свій успіх у спорті. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Велопробіг #вишиванки #Шепетівка
live comments feed...