• Головна
  • Хмельницькі спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України з марафону
14:11, 17 травня 2023 р.

Хмельницькі спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України з марафону

Хмельницькі спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України з марафону

З 11 по 14 травня в місті Вінниця відбувся чемпіонат України з марафону пам'яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка з веслування на байдарках і каное, де було визначено склад збірної команди України для участі у майбутніх чемпіонатах Європи та світу з марафону. Хмельницьку область на цих змаганнях представляли 10 талановитих спортсменів, які показали гарні результати.

Один з головних героїв змагань - Микола Мельник, вихованець ДЮСШ №3, вразив усіх своїми виступами. Він посів 1 місце в байдарці одиночці на дистанції 26,2 км в категорії молоді до 23 років. Крім того, Микола здобув 3 місце в байдарці двійці на відстані 29,8 км в категорії чоловіків. Його впевненість та технічна майстерність дозволили йому заявити про себе на національному рівні.

Хмельницькі спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України з марафону, фото-1

Іншим видатним спортсменом, який розкрив свій потенціал, є Артем Мельник, представник ДЮСШ №4. Артем здобув 2 місце в каное одиночці на відстані 22,6 км в категорії молоді до 23 років, а також зайняв 3 місце в каное одиночці на відстані 3,4 км в категорії чоловіків. Його наполеглива праця принесла йому заслужені досягнення.

Хмельницькі спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України з марафону, фото-2

Не можна не згадати про Анастасію Дежицьку, спортсменку з ДЮСШ №3, яка також привезла медалі до Хмельницької області. Анастасія посіла 3 місце в каное одиночці на відстані 3,4 км в категорії жінок. Крім цього, вона також показала гарний результат, здобувши 3 місце в каное одиночці на відстані 15,4 км, представляючи категорію жінок. 

Хмельницькі спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України з марафону, фото-3

Загалом, хмельницькі спортсмени показали великий потенціал та зробити значний внесок у командний результат на чемпіонаті України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#веслування #змагання #хмельниччина
live comments feed...