• Головна
  • Сьогодні вночі ворог знову атакував Хмельниччину
09:26, 18 травня 2023 р.

Сьогодні вночі ворог знову атакував Хмельниччину

Сьогодні вночі ворог знову атакував Хмельниччину

Сьогодні вранці, під час повітряної тривоги ворог завдав удару по Хмельницькій області. Про це повідомляє Хмельницька ОДА (ОВА)

Пролунала серія вибухів. Працювали сили ППО. Крім того, на жаль, є влучання в об'єкт інфраструктури Хмельницького району. Постраждалих немає. Інформація про руйнування встановлюється, — йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що минулої ночі росіяни здійснили кілька повітряних атак. Загалом окупанти випустили 30 ракет. Сили оборони України ліквідували 29 крилатих ракет і 4 безпілотники — два ударні Shahed-136/131 і два розвідувальні. З двох Ту-160 і восьми Ту-95 росіяни випустили 22 крилаті ракети Х-101/Х-555, а з кораблів у Чорному морі — 6 крилатих ракет «Калібр». Ще дві крилаті ракети «Іскандер-К» летіли з наземних оперативно-тактичних ракетних комплексів. З кінця квітня російські окупанти регулярно завдають по Україні масованих ударів за допомогою дронів-камікадзе та ракет.

Попередня масована атака була в ніч проти 16 травня. За інформацією Генштабу ЗСУ, війська противника випустили 27 ракет, українська армія знищила 25 із них, зокрема шість «Кинджалів», девʼять «Калібрів» і 10 ракет наземного базування (С-400, «Іскандер-М»)

Сьогодні вночі ворог знову атакував Хмельниччину, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атака #ракети #хмельниччина
live comments feed...