• Головна
  • В селі Корчик у ДТП загинув 23-річний пасажир мотоцикла
11:49, 19 травня 2023 р.

В селі Корчик у ДТП загинув 23-річний пасажир мотоцикла

В селі Корчик у ДТП загинув 23-річний пасажир мотоцикла

Трагічна дорожньо-транспортна пригода, що сталася вчора, 18 травня, в селі Корчик на Шепетівщині, забрала життя 23-річного пасажира мотоцикла. За даними слідства, 28-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та врізався у дорожній знак. Виявилося, що чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, зазначають у поліціі.

ДТП сталася близько 20:00 години, коли місцевий житель керував незареєстрованим мотоциклом і виїхав за межі проїжджої частини дороги, зіткнувшись з дорожнім знаком та парканом приватного домоволодіння. На жаль, внаслідок цього страшного пригоди 23-річний пасажир мотоцикла отримав смертельні травми і помер, перебуваючи в кареті швидкої допомоги. Водія, також отримавши серйозні травми, терміново госпіталізували до Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Внаслідок цього вони вилучили транспортний засіб. Зараз слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманого на період розслідування.

Наразі слідчі дії щодо цього випадку продовжуються, і правоохоронні органи продовжують збирати докази та встановлювати всі обставини цієї трагедії. Поліція проводить детальний аналіз місця ДТП, перевіряє дані з медичних закладів та відповідні документи щодо алкогольного сп'яніння водія.

В селі Корчик у ДТП загинув 23-річний пасажир мотоцикла, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп #Корчик #тращедія
live comments feed...