• Головна
  • Вишитий портрет Зеленського виставили на благодійний аукціон у ХАЕС
12:43, 19 травня 2023 р.

Вишитий портрет Зеленського виставили на благодійний аукціон у ХАЕС

Для бла­го­дій­но­го а­ук­ці­ону на під­трим­ку Зброй­них сил Ук­ра­їни пра­ців­ни­ці Хмель­ницької А­ЕС на­да­ли свої ро­бо­ти, щоб зіб­ра­ти кош­ти для за­хис­ни­ків. Усі охо­чі ма­ють на­го­ду прид­ба­ти кар­ти­ни, ви­ши­ті влас­но­руч прек­расни­ми май­стри­ня­ми

Першим лотом є вишита бісером картина зображення Президента Зеленського. Початкова ціна становить 1000 гривень, а мінімальний крок підвищення ставки - 100 гривень. Автором цієї вишивки є Анна Косолапова, яка працює на ХАЕС з 2009 року. Анна займається вишивкою вже понад 10 років і покохала мистецтво завдяки своїй бабусі та мамі. У неї є велика колекція різноманітних виробів, серед яких вишиті сорочки, картини, рушники та обкладинки на паспорт. Анна звикла робити подарунки своїми руками для близьких людей. Вона подарувала гарні вишиванки своїм родичам, які не тільки прикрашають гардероб, а й надають їм особливий зміст і тепло, оскільки кожна вишивка створена з любов'ю та добрими думками.

Аукціон триватиме до 22 травня 2023 року о 09:00. Усі зібрані кошти будуть використані для потреб Збройних Сил України. Не пропустіть шанс стати щасливим власником цієї вишиваної портретної роботи Президента України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленский #картина #продаж
live comments feed...