• Головна
  • В Шепетівці відбувся Велодень у вишиванках. Як це було (ФОТО) - ШЕПЕТІВКА СІТІ
10:57, 22 травня 2023 р.

В Шепетівці відбувся Велодень у вишиванках. Як це було (ФОТО) - ШЕПЕТІВКА СІТІ

Вчора з нагоди Дня Вишиванки та Дня Героїв в Шепетівці відбувся Благодійний фізкультурно-оздоровчий захід "Велодень у вишиванках".

Початок програми був запланований на 9:30 біля Шепетівської міської ради, але багато велосипедистів почали збиратися вже о 9 годині, щоб привітати один одного та сфотографуватися. На площі зібралися близько 300 велосипедистів і це для нашого невеликого міста дуже багато.

Головними атрибутами події були велосипед, вишиванка та гарний настрій. На заході можна було побачити всіх - від малечі до людей похилого віку, які з задоволенням також брали участь.

Програма передбачала велопробіг вулицями міста та заміськими дорогами до місця перепочинку "Лісовий кордон". Відстань велопробігу в одну сторону становила приблизно 8 км. Подія супроводжувалась поліцією, МНС та медиками.

Організаторами була обрана дуже гарна локація для проведення цієї події. На місці було організовано пункт харчування, спортивно-ігрову зону та інші розваги. Знаходячись там, можна було відчути атмосферу єднання та задоволення. Програма передбачала цікаві розважальні програми, які створили чималий ажіотаж та азарт у учасників та вболівальників. Дехто грав у волейбол, бадмінтон чи фрізбі, а інші просто спілкувалися з друзями.Через деякий час була готова каша, а потім і уха, за якими вишукувалась велика черга, але вистачило всім. По закінченню заходу всі організовано зібралися у колону і з гарним настроєм рушили до дому.

Такі щорічні велодні стали традицією для Шепетівки, і кожного разу до них долучається все більше і більше людей, які повертаються до дому з купою емоцій, але згадки про цей захід залишаються ще надовго.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#велодень #вишиванка #велопробіг
live comments feed...