• Головна
  • Героїчний боєць Нацполіції з Шепетівки: Микола Кузьомко став символом мужності та відваги
12:46, 23 травня 2023 р.

Героїчний боєць Нацполіції з Шепетівки: Микола Кузьомко став символом мужності та відваги

Героїчний боєць Нацполіції з Шепетівки: Микола Кузьомко став символом мужності та відваги

Шепетівщина пишається своїми справжніми героями, серед яких Микола Кузьомко, боєць зведеного загону Нацполіції «Захід». Цей молодий поліцейський, який раніше працював патрульним у Шепетівці, без вагань вступив до боротьби проти ворога та провів вісьмох місяців у найгарячіших точках на сході країни.

Микола Кузьомко долучився до Національної поліції у 2017 році і розпочав свою службу в рідному місті Шепетівка. Але коли почалося повномасштабне вторгнення ворога, його внутрішня міць та покликання до служби не залишили йому іншого вибору, крім як долучитися до боротьби за свободу своєї Батьківщини.

Микола розповів про події кінця лютого 2022 року, коли серед громадян панувала паніка та відчай. Він та його колеги намагалися спілкуватися з людьми та заспокоювати їх. Але Миколі хотілося зробити більше для перемоги, і він вирішив добровільно вступити до лав зведеного загону Нацполіції «Захід».

Протягом тривалих восьми місяців Микола перебував у самому серці військових дій. Він зазнав безлічі небезпек, але найбільше враження на нього справив бій за звільнення селища Волоховий Яр на Харківщині. У цей час Микола став свідком жорстокості та безжалісності окупантів, які не мали жалю ні до людей, ні до цивільної інфраструктури. Він бачив на власні очі, як ворог нищив все на своєму шляху, безжалісно бомбардуючи з повітря.

Микола  виражає велику повагу та вдячність своїм командирам, побратимам, колегам з Нацгвардії та Збройних Сил України. Вони стояли пліч-о-пліч, підтримували один одного, надихали та рятували життя. Микола підкреслює, що саме спільна діяльність та солідарність є справжньою силою в боротьбі з ворогом.

Сьогодні ми віддаємо шану Миколі Кузьомку та іншим невпинним героям, які віддано служать своїй країні. У свої неповні тридцять років він виявив себе не лише як мужній боєць, але й як символ волі, сили та непохитної відданості принципам, на яких ґрунтується наша незалежна Україна.

Слава Україні! Героям Слава! Ми пишаємося нашими справжніми героями, які віддають все для перемоги над ворогом і захисту нашої свободи та незалежності.

Героїчний боєць Нацполіції з Шепетівки: Микола Кузьомко став символом мужності та відваги, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#герої #Микола Кузьомко
live comments feed...