• Головна
  • В Шепетівці відзначили Міжнародний день захисту дітей (ФОТО) - ШЕПЕТІВКА СІТІ
16:16, 1 червня 2023 р.

В Шепетівці відзначили Міжнародний день захисту дітей (ФОТО) - ШЕПЕТІВКА СІТІ

В Шепетівці відзначили Міжнародний день захисту дітей (ФОТО) - ШЕПЕТІВКА СІТІ

Вже два роки до святкування долучаються не лише місцеві мешканці та гості міста, а й вимушено переміщені особи, створюючи особливу атмосферу тепла та підтримки.

Сьогодні, у цей святковий перший день літа, природа подарували всім дітям прекрасну погоду, а організатори свята додали до цього ще й гарний настрій. Парк культури моментально наповнився дитячим сміхом, радощами та задоволенням. Кожен маленький відвідувач мав можливість спробувати всі доступні атракціони, які сьогодні були абсолютно безкоштовними. Свято було організоване за підтримки Шепетівської міської ради, місцевих підприємців та небайдужих людей, які віддали свій час, щоб зробити день особливим для дітей.

На території парку культури було багато розважальних локацій, працювали всі атракціони та навіть фонтан. Всюди були майданчики з різноманітними солодощами та розвагами.

Для дітей з кризових сімей була організована зона відпочинку біля озера. Тут вони мали можливість взяти участь у різноманітних веселих забавах, змаганнях та отримати смачний обід. Діти мали змогу відкрити для себе нові види мистецтва, беручи участь у майстер-класах з паперопластики, оригамі та фетру. Вони вивчали техніки творчості та створювали свої власні унікальні вироби під керівництвом досвідчених інструкторів.

Окрім цього, спортивно-розважальний захід відбувся і на стадіоні "Локомотив". Після веселого привітання та руханки, діти мали можливість випробувати свої спортивні навички на різних локаціях стадіону. Відбулись веселі спортивні змагання, показові виступи вихованців Шепетівської КДЮСШ. Учасники заходу отримали подарунки, які стали приємними сувенірами цього дня.

Міжнародний день захисту дітей у парку культури Шепетівки виявився незабутнім святом для всіх присутніх. Діти насолоджувалися відпочинком, розвагами та майстер-класами, а їх батьки та організатори раділи, бачачи їхню щасливу посмішку. Цей день став чудовим прикладом того, як спільні зусилля та доброта можуть створити свято, яке запам'ятається на довго.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#День захисту дітей #Шепетівка #свято
live comments feed...