• Головна
  • Президент нагородив Героя України славутчанина Дениса Ріхтера орденом «Золота Зірка» посмертно
10:18, 7 червня 2023 р.

Президент нагородив Героя України славутчанина Дениса Ріхтера орденом «Золота Зірка» посмертно

Президент Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» членам родини військовослужбовця Збройних Сил України зі Славути

Президент Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» членам родини військовослужбовця Збройних Сил України зі Славути

6 червня Президент Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» членам родини військовослужбовця Збройних Сил України зі Славути, удостоєного звання Героя України посмертно — старшого сержанта Дениса Ріхтера.

Відповідно до указу Президента України №106/2023 від 23.02.2023 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Старший сержант Денис Сергійович Ріхтер у 2014 році був мобілізований та працював у Славутському об’єднаному міському військовому комісаріаті. Після того у 2015 переведений у 8-й окремий полк спеціального призначення м. Хмельницький. Брав участь в АТО/ООС та участь в обороні Київщини. Згодом був відправлений на Схід. Згідно з указом Президента України від 20.04.2022 р. Дениса Ріхтера нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Старший сержант Денис Сергійович Ріхтер загинув смертю героя у бою з російськими окупантами 25 травня у Бахмутському районі Донецької області.

Жодні ордени не зможуть вгамувати біль від втрати, проте ці державні нагороди слугуватимуть згадкою про подвиг, героїзм та відданість своїй державі. Вічна слава і шана загиблому Воїну-героям, який віддав своє життя за Україну!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Герой #нагорода #славутчанин
live comments feed...