• Головна
  • У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки "Інфоспротив": Відкриття нових горизонтів боротьби з російською пропагандою
16:13, 7 червня 2023 р.

У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки "Інфоспротив": Відкриття нових горизонтів боротьби з російською пропагандою

У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки "Інфоспротив": Відкриття нових горизонтів боротьби з російською пропагандою

Учора у Музеї пропаганди відбулася презентація виставки "Інфоспротив", що стала справжнім святом для любителів актуальних тем і бажаючих дізнатися більше про боротьбу з російською пропагандою.

Організована в співпраці з Рухом ЧЕСНО та Національним музеєм Революції Гідності • Maidan Museum, виставка "Інфоспротив" пропонує відвідувачам унікальну можливість ознайомитися з різноманітними форматами боротьби з пропагандою та підтримки Збройних Сил України.

Під час презентації, директорка Музею пропаганди, Валентина Бражук, розповіла про значення цього проєкту та наголосила на його унікальності. Вона також анонсувала ряд подій, які відбудуться у межах виставки, розширюючи її масштаб та зміст.

Виставка "Інфоспротив" захоплює своїм масштабом та розмаїттям розповідей, обговорень і дискусій про формати боротьби з російською пропагандою, які вже дали позитивні результати. Крім того, вона виступає не лише як засіб інформаційного опору, але й як форма підтримки Збройних Сил України.

Однією з особливих подій в рамках відкриття виставки була лекція, яку провела наукова співробітниця Музею пропаганди перед студентами Шепетівського професійного ліцею. Вона розповіла про ефективні способи протидії інформаційній війні, використання поштових марок, муралів, листівок та бордів у боротьбі з пропагандою.

Музей запрошуємо всіх мешканців та гостей міста на екскурсію виставкою "Інфоспротив" у Музей пропаганди. Відвідувачі матимуть змогу зануритися в світ інформаційної війни та дізнатися про інноваційні методи, що застосовуються для протистояння російській пропаганді. Виставка доступна для огляду щодня з 9:00 до 17:00.

"Інфоспротив" обіцяє бути цікавою та пізнавальною подією для всіх, хто цікавиться актуальними суспільними питаннями та має бажання розібратися в сутності інформаційної війни. Приходьте до Музею пропаганди та станьте частиною "Інфоспротиву"! Відчуйте силу правди та справжню підтримку Збройних Сил України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Музей пропаганди #виставка #шепетівка
live comments feed...