• Головна
  • Шепетівський поліцейський Василь Сидор – світовий чемпіон з самбо
14:27, 20 червня 2023 р.

Шепетівський поліцейський Василь Сидор – світовий чемпіон з самбо

Шепетівський поліцейський Василь Сидор – світовий чемпіон з самбо

Світовий спортивний успіх та багаторічна служба на благо суспільства можуть бути гідними офіцерського жетона. Лейтенант поліції Василь Сидор з Шепетівки не тільки довів це на практиці, але й надихає нових поколінь.

Випускник Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС) Василь Сидор наразі працює оперуповноваженим у Шепетівському районному управлінні поліції. Василь - чемпіон світу та України з боротьби самбо, який доклав великих зусиль, щоб його спортивні нагороди стали гідними офіцерського жетона.

«Завжди знав, що буду служити в правоохоронних органах. Хочу приносити користь людям. Сподіваюсь, що навички та риси характеру, які я розвинув завдяки спорту, допоможуть реалізуватися в професії," - поділився Василь.

Цьогоріч Лейтенант Сидор додав до своєї скарбнички нагород ще декілька - зокрема, він зайняв перше місце на етапі Кубка світу з боротьби самбо серед юніорів на Кіпрі. Крім того, лейтенант поліції став чемпіоном України з пляжного самбо серед чоловіків та жінок.

"Саме на крайніх змаганнях відчув неймовірну гордість за те, що зміг здобути перемогу в якості українського поліцейського," - підсумовує Василь.

Бажаємо Василю подальших успіхів як у спорті, так і у професійній діяльності. Впевнені, що найкращі сторінки його біографії ще попереду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#спорт #поліція #самбо
live comments feed...