• Головна
  • Вікторія Ткачук з Нетішина - переможниця в бігу на 400 метрів із бар'єрами на Європейських іграх-2023
13:11, 22 червня 2023 р.

Вікторія Ткачук з Нетішина - переможниця в бігу на 400 метрів із бар'єрами на Європейських іграх-2023

Вікторія Ткачук з Нетішина

Вікторія Ткачук з Нетішина

Віце-чемпіонка Європи Вікторія Ткачук привела до перемоги в командних змаганнях з легкої атлетики на Європейських іграх-2023 у Польщі. Спортсменка виступала за Україну в бігу на 400 метрів з бар'єрами в другому дивізіоні.

Європейські ігри-2023 цього року також мають статус командного чемпіонату Європи з легкої атлетики, де збірна України виступає в другому дивізіоні. В особистому чемпіонаті медалі будуть вручені за підсумками виступів у всіх трьох дивізіонах.

Ткачук стартувала в забігу A, де з успіхом виборола перше місце зі значним відривом від суперниць, подолавши дистанцію за 55,87 секунди. Її успішний виступ приніс команді України 16 очок у боротьбі за вихід до першого дивізіону командного Євро. Згідно з правилами, три найкращі команди другого дивізіону отримають право виступу в першому. На момент виступу Ткачук, Україна займала друге місце у своєму дивізіоні.

24 червня в цій дисципліні відбудуться змагання бігунок у першому дивізіоні. Чекаємо на продовження боротьби та бажаємо успіху Вікторії Ткачук, вихованці КДЮСШ ППО ХАЕС Нетішина!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#легка атлетика #Нетішин #вікторія Ткачук
live comments feed...