• Головна
  • У Шепетівці відбувся День літніх спортивних розваг на стадіоні Локомотив | ШЕПЕТІВКА СІТІ
12:14, 23 червня 2023 р.

У Шепетівці відбувся День літніх спортивних розваг на стадіоні Локомотив | ШЕПЕТІВКА СІТІ

У Шепетівці відбувся День літніх спортивних розваг на стадіоні Локомотив | ШЕПЕТІВКА СІТІ

Вчора, 22 червня, спортивний комплекс "Локомотив" відкрив свої двері для святкування "Дня літніх спортивних розваг", просування активного та здорового способу життя серед молоді та для всіх, хто прагне зміцнення свого здоров'я через фізичну культуру та спорт.

Захід охоплював широкий спектр активностей та змагань на свіжому повітрі, включаючи спортивні естафети, футбольні матчі, гру в петанк, дартс та настільний теніс. Він дав можливість учасникам набути нового досвіду, змагаючись в командних та індивідуальних змаганнях.

Одним з особливих моментів заходу стала окрема зона для вільної боротьби, де вихованці "Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи" провели тренувальні сутички. Це дозволило молодим спортсменам продемонструвати свої навички, а також відчути справжній дух змагань.

Багато уваги було приділено баскетболу. На майданчику з сучасними баскетбольними кільцями відбувались змагання, де команди вимірювалися силами під керівництвом Віталія Гудими, тренера з баскетболу. 

"День літніх спортивних розваг" виявився успішним заходом, що зібрав людей різного віку, зацікавлених в спорті, популяризації здорового способу життя та важливості фізичної активності. Усі охочі дізналися більше про різні види спорту та змогли прямо на місці випробувати їх. Під час заходу величезна кількість дітей, підлітків і дорослих змогли переконатися на власному досвіді, що фізична активність може бути не тільки корисною, але й захоплюючою і веселою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#баскетбол #футбол #змагання #локомотив
live comments feed...