• Головна
  • На Шепетівщині відбулися благодійні змагання з тріатлону «Blue Lakes Sprint». Фоторепортаж - ШЕПЕТІВКА СІТІ
17:39, 25 червня 2023 р.

На Шепетівщині відбулися благодійні змагання з тріатлону «Blue Lakes Sprint». Фоторепортаж - ШЕПЕТІВКА СІТІ

На Шепетівщині відбулися благодійні змагання з тріатлону «Blue Lakes Sprint». Фоторепортаж - ШЕПЕТІВКА СІТІ

Вчора, 24 червня, на Шепетівщині відбулися змагання з тріатлону, організовані Хмельницькою АЕС, на території Національного природного парку «Мале Полісся». Мальовнича місцевість - «Голубі озера» біля с. Стригани — приймала учасників благодійного спортивного заходу «Blue Lakes Sprint Triathlon». 108 учасників з різних міст України взяли участь у благодійних змаганнях.

На початку події до спортсменів звернулися генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра та голова ППО ВП ХАЕС Михайло Гук. Вони привітали спортсменів та вболівальників, нагадали, що захід об'єднує і має благодійний характер, і що всі ми єдині заради Перемоги. Далі учасників чекала розминка та інструктаж стосовно кожної ділянки, а близько 10:30 було оголошено старт.

Першим етапом відбувалося плавання на дистанції довжиною у 750 м, наступною ділянкою був велосипедний заїзд на 20 км по змішаній трасі, завершальний третій етап — це біг на 5 км лісосмугою. Всі маршрути пролягали територією Національного природного парку «Мале Полісся». Волонтери та організатори доклали зусиль, щоб учасникам та вболівальникам було приємно змагатися та провести час на природі. Боротьба була запеклою протягом більше ніж двох годин. Кожен спортсмен докладав максимум зусіль, а вболівальники активно підтримували триатлетів.

В абсолютному заліку з часом 1 година та 15 хв перемогу здобув рівнянин Дмитро Стецюк. Друге місце зайняв Богдан Клімович (Луцьк), а третім став Богдан Половинко (Харків). Серед жінок в абсолютному заліку перше місце посіла Ольга Корець (Луцьк), друге місце - Нетішинка Майя Абрамович, а на третій сходинці опинилась Євгенія Лавренець (Київ).

Впродовж усього заходу тривав благодійний збір коштів. По закінченню змагань загальна сума від учасників та вболівальників благодійного заходу “Blue Lakes Sprint Triathlon” склала 101 тис. грн. Зібрані кошти організатори спрямують на закупівлю спорядження та обладнання для військових.

Дякуємо Збройним силам України за захист нашої країни та за можливість організації таких спортивних подій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тріатлон #змагання #Шепетівщина
live comments feed...