• Головна
  • На Хмельниччині Смарт зіткнувся з вантажівкою: 42-річна водійка у лікарні
12:28, 29 червня 2023 р.

На Хмельниччині Смарт зіткнувся з вантажівкою: 42-річна водійка у лікарні

На Хмельниччині Смарт зіткнувся з вантажівкою: 42-річна водійка у лікарні

На трасі "Стрий – Ізварине" поблизу села Маціківці вчора, 28 червня, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Поліція проводить розслідування обставин аварії, внаслідок якої 42-річна жінка отримала травми.

Пригода відбулася близько 11:40. Водійка легкового автомобіля "Смарт" зіткнулася з самоскидом "ГАЗ-3309". За кермом великогабаритного автомобіля перебував 49-річний місцевий житель. Зіткнення призвело до того, що автомобіль жінки зіштовхнувся з металевим відбійником та перекинувся.

Водійка "Смарт" отримала тілесні ушкодження і була доставлена до травматологічного відділення Хмельницької обласної лікарні. На цей час її стан вважається стабільним.

На місці події працювали слідчі. Відповідно до даних, зібраних на місці аварії, було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та розглядають всі можливі варіанти сценарію аварії. Деталі події та подальші розвитки ситуації будуть оголошені, як тільки з'явиться додаткова інформація.

На Хмельниччині Смарт зіткнувся з вантажівкою: 42-річна водійка у лікарні, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #сарт #аварія
live comments feed...