• Головна
  • На Хмельниччині завершили ремонт шелтера для переселенців з Луганщини
12:40, 5 липня 2023 р.

На Хмельниччині завершили ремонт шелтера для переселенців з Луганщини

На Хмельниччині завершили ремонт шелтера для переселенців з Луганщини

У шелтері для переселенців з Луганщини, який розташований у Солобковецькій громаді Хмельницького району, завершили ремонтні роботи. Наразі до місця, де планують розмістити до 20 людей з Луганської області, завозять необхідні меблі та обладнання.

Про це розповів сільський голова Солобковецької громади Сергій Когут.

За його словами, під шелтер для ВПО з Луганщини віддали другий поверх приміщення колишньої лікарні.

"Приміщення багато років не використовувалось та було на простої. Через це прийшлося повністю замінювати стару проводку, що потягнуло за собою багато додаткової роботи у ремонті й трохи затягнуло весь процес", — пояснює Сергій Когут.

За словами начальника Гірської міської військової адміністрації Олексія Бабченка, у приміщенні повністю замінено внутрішні комунікації, електричні мережі, обладнано душові, санвузли, кухню, їдальню та пральню.

"Нові меблі та побутову техніку для шелтера надає партнер Гірської міської військової адміністрації – благодійний фонд "Янголи спасіння". Ремонтні роботи та облаштування кімнат шелтеру виконані за позабюджетні кошти", — розповів Олексій Бабченко.

Шелтер розрахований на 20 осіб. Проживання в ньому для жителів Луганщини буде безплатним. Сплачувати прийдеться лише за спожиту електроенергію, — додав Олексій Бабченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шелтер #переселенці
live comments feed...