• Головна
  • Яскраві дизайни годинників для чоловіків – спеціалізація бренду RADO
Новини компаній
12:50, 12 листопада 2023 р.

Яскраві дизайни годинників для чоловіків – спеціалізація бренду RADO

Новини компаній
Яскраві дизайни годинників для чоловіків – спеціалізація бренду RADO, фото-1

Одна з найелегантніших марок сучасності, яка відрізняється своїми унікальними та цікавими дизайнами – це швейцарський годинниковий бренд Rado. Він випускає як дорогі моделі для чоловіків та жінок, так і більш доступні спортивні лінійки.

Що це за бренд

Все почалося вдалою ініціативою у далекому 1917 році, коли тривалий шлях до створення власного бренду трьома братами, а саме Фернандо, Фердинандом, Радольфом Радо, розпочався зі створення власної невеличкої майстерні під назвою Schlup&Co. Заснована вона була у місті Ленцбург, Швейцарія. Поступово розвиваючись, у 1957 році було випущено перший годинник під назвою Rado. З цього моменту почалася подорож бренду, яка триває досі та робить успіхи. За весь час існування, бренд який ви можете придбати за посиланням https://vector-d.ua/gent-watches, встиг закріпити за собою багато унікальних особливостей, що відображають його. Серед яких:

  • Використання кераміки у виготовленні виробів. Цей елемент використовують не багато брендів, проте це не означає, що він не є надійним. Навпаки, вироби з кераміки відрізняються своєю довговічністю, стійкістю до подряпин, корозії та інших видів розкладань. Саме Радо був одним з перших швейцарських брендів, які почали використовувати цей матеріал для створення своїх годинників.
  • Сучасний дизайн – це головна відмінність, яка відрізняє бренд від багатьох інших. Rado відомий своїми інноваційними ідеями у дизайнах, які є відвертою відмінністю від класичних годинникових світових стандартів. Сприяє цьому активна співпраця бренду з провідними дизайнерами, архітекторами та іншими спеціалістами для розроблення передових дизайнів та технологій. Вироби Радо поєднують у собі вишуканість, елегантність та цікавий стиль.
  • Власна філософія, чим не можуть похизуватися багато швейцарських брендів. Радо належить до швейцарської годинникової індустрії, проте відзначається власним баченням на те, що відбувається у світі виробництва. Висока майстерність та якість виготовлення годинників зумовлена багаторічною працею братів у своїй майстерні задовго до того, як випустився перший годинник від імені бренду.
  • Різноманітність напрямків стилю. Якщо ви хочете зупинитися на бренді Радо для купівлі свого нового цінного годинника, тоді це вірне рішення, адже у ньому ви зможете підібрати собі таку модель, яка пасуватиме під ваш спосіб життя. Марка випускає годинники для різних сегментів ринку, зокрема класичні, спортивні, практичні, бізнес-моделі тощо. Це гарантує кожній людині знаходження того годинника, який відповідатиме її стилю та потребам.

Який обрати дизайн

Серед різноманіття моделей Радо дійсно можна заплутатися, тому ви можете спиратися на лист найцікавіших дизайнів для чоловіків, які в особливості часто обирала аудиторія прихильників бренду:

  • Rado Golden Horse – колекція, яка нещодавно відновила дизайни старовинних класичних годинників з 1950-х років. Ця лінійка відрізняється особливою якістю та надійністю, що виготовлена у класичному напрямку.
  • Rado Diamaster – класичний дизайн, серед лінійки представників якого ви знайдете вироби з різних матеріалів. Зокрема можете обрати керамічні годинники, з нержавіючої сталі тощо. Ці моделі особливо пасуватимуть для бізнес-середовища або щоденного комфортного носіння.
  • Rado Captain Cook – колекція, що вдосконалює класичний стиль дайвінгових годинників та виконана у вінтажному напрямку. Ці вироби зроблені для особливо зручного користування, чому сприяє великий циферблат та деталі.

Серед великого різноманіття дизайнерських моделей ви гарантовано підберете ту, яка влучить в саме серце та відображатиме вас, як особистість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...