Тротуарна плитка перед офісом чи комерційним приміщенням завжди підкреслює характер споруди і стиль, який вона пропонує. Адже перші враження від компанії саме починаються від дверей і від прибудинкової території, де панує площа, вкрита тротуарною плиткою. Підхід до оформлення може бути різний. Ми пропонуємо декілька важливих порад, як влаштувати цей простір максимально комфортно і якісно. Купити тротуарну плитку за ціною, що є помірною і відповідатиме поставленим завданням, допоможе онлайн-магазин «Завод Бруківки». Який обрати колір та фактуру плитки, поговоримо прямо зараз.

 

Спокійний і врівноважений, холодний колір: солідність і стабільність

 

Фінансова установа, кредитна організація чи офіс великої компанії – тут краще за все використати для оздоблення холодні кольори, ті, що підкреслюють інтелектуальність і врівноваженість у рішеннях. Це можуть бути:

  • чорний або білий;
  • сірий чи оливковий;
  • коричневий колір.

Серед мікс-кольорів можна застосувати техас чи аляску, інші суміші, які включають приглушені, мажорні колірні маси. Не бажано підбирати гарячі, теплі кольори, які викликають тривогу, активність, енергію. Адже ці кольори будуть викликати непевність і рухливість рішень. А в таких організаціях варто показати стриманість та впевненість, стабільність.

 

Офіси логістики, магазини, комерційні компанії з надання послуг

 

Там де потрібно заохотити користувача, а сам офіс має також функцію діалогу з клієнтом. А також де в офісі укладається договір на придбання чи замовлення товару, варто оформити прибудинкову ділянку плиткою із теплим кольором. Тротуарна плитка біля входу у такий офіс буде підсвідомо закликати до дії, грати роль певного рекламування товару. Але підбирати колір варто з врахуванням конкретних потреб і попередньо проконсультуватись у дизайнера чи спеціаліста магазину. Можемо вказати на декілька загальних рекомендацій.

Жовтий, кораловий, бурштиновий або персиковий колір підходять для магазину, де продають за знижками, віддають перевагу актуальним товарам широкого вжитку. Такі кольори є універсальним символом для уваги чи спостереження. Якщо вивіска та зовнішня реклама буде інформативною, то плитка зіграє роль акумулятора уваги споживача. І він зайде до компанії чи офісу. А там вже до справи беруться консультанти, які мають переконати у придбанні.

Змішані кольори невада, ельдорадо, персія більше притаманні оздобленню для тих компаній, де укладають угоди на тривалий термін чи складних товарів – побутової техніки, дорогого одягу.

Однак є ще одна важлива порада – гармонізуйте колір тротуарної плитки із колірною гаммою фасаду або спробуйте зробити його контрастним. Тоді це буде і доцільна витрата на якісне оздоблення і привабливий елемент рекламування бізнесу.