Досить багато поціновувачів «німецької якості» і серед велосипедистів, чому не варто дивуватися. Особливо якісними є різноманітні аксесуари, котрі користуються великим попитом. Гарним прикладом є сумка на багажник велосипеда від давно відомого бренду Ortlieb.

Водостійкі сумки — практично, надійно, для будь-якої погоди

Велосумки можна назвати популярним аксесуаром, та навіть звичним доповненням двоколісного транспорту. Ця річ часто виступає частиною набору, тобто доповнює транспортний засіб. Фактично вважається навісний елементом, пристосований для перевезення та зберігання деяких корисних для велосипедиста предметів (ремонтного набору, фляжки з водою тощо).

Окремо варто виділити асортимент сучасних водостійких моделей. Такий велобаул має цілий ряд переваг:

  • власне водонепроникність;

  • продуманість конструкції балу;

  • надійність кріплення;

  • маса додаткових кишень та відділів;

  • довгий строк служби.

Ortlieb — краще рішення для велоподорожей

Що з варто сказати про ці аксесуари для організації місця зберігання маси корисних для велосипедиста речей? Ми вважаємо доцільним почати з переваг:

  1. пошив високої якості;

  2. герметичність класу мінімум ip64;

  3. висока міцність за рахунок виконання швів током;

  4. гарантія від виробника строком на п’ять років.

Це не все, що варто сказати про ці вело-баули. Ще можна додати ремонтопридатність — бренд пропонує багато запасних частин до своїх навісів, а також додатків, які апгрейтять старі моделі. Ще слід відмітити широкий асортимент моделей. Допоміжні навіси на велосипеди, багажникові баули, байкпакінги — це лише кілька прикладів з широкого різноманіття. Порада: розібратися в асортименті просто, коли звертати увагу на префікси перед назвами моделей (sport-, back- тощо), які вказують на призначення довісу.

Якщо ви хочете знайти максимально зручний варіант велопакінку для себе, то радимо оцінити пропозиції серій, яких у цієї фірми вдосталь. Стосовно того, для яких цілей можуть використовуватися велосипедні довіси, то це в першу чергу любителі велосипедних подорожей на тривалі строки. Такі додатки допоможуть правильно організувати та захистити від вологи речі, необхідні для тривалої дороги.

Радимо придбати такий додаток і для шосейного роверу, тому що є моделі, які передбачають розміщення на рулі та мають спеціальні кишені для телефона, навігатора, фляжки для води тощо. Буде корисно мати навісний баул для міського велосипеду, також — вони суттєво допоможуть перевозити покупки або надійно захистити робочі папери від дощу, коли ви в дорозі. 

Офіційним дилером велосипедних сумок Ortlieb в Україні є веломагазин - https://letsbike.com.ua/