Сучасні лікарі та фармацевти України завжди знаходяться у пошуку актуальної інформації щодо розвитку медицини, нових технологій і методів лікування захворювань. Наразі існує багато каналів отримання інформації. Один із них сайт для медичних співробітників Medznat.com.ua

Не завжди фахівці мають можливість отримання обширного практичного досвіду, який буде охоплювати різні категорії медицини. Але дізнатись детальніше про практичний досвід лікарів стало можливо на спеціалізованому лікарському порталі.

Що пропонує інформаційний портал?

  • Вивчення практичного досвіду лікарів описаного в інформаційних матеріалах. Медичні працівники стикаються з різними клінічними випадками і допомогу можна знайти тільки вивчаючи наукові джерела. Таку інформацію на основі реального практичного досвіду можна знайти веб-сайті Medznat. Також, у фахівців медичної сфери є рутинні завдання: запис історії хвороби, заповнення електронної медичної карти. Тут також можна знайти поради щодо покращення ефективності їх виконання.
  • Ознайомитись з думками експертів, щодо сучасних проблем медицини в Україні. Знайти поради по тактиці ведення пацієнтів з хронічними захворюваннями.
  • Здійснювати моніторинг публікацій фахівців з великим досвідом роботи у сфері медицини. Переймати їх багаторічний досвід роботи з пацієнтами.

Серед практичних матеріалів на сайті можна знайти наступні теми:

  • Цифрова охорона здоров’я. Надання медичних послуг через Інтернет. Взаємодія лікаря та пацієнта в умовах цифрової медицини.
  • Віртуальне медичне обслуговування. Телемедицина як спосіб покращення доступності людей до медичних послуг.
  • Перспективи розвитку технологій доповненої реальності у медичній сфері.
  • Особливості заповнення електронних медичних карт (ЕМК).

Вивчення практичних матеріалів рекомендовано для огляду лише медичними працівниками. Адже самолікування на основі даних з медичного порталу може призвести до погіршення стану здоров’я людини, яка не має медичної освіти. Для зручності використання інформаційного сайту краще пройти реєстрацію та знаходити потрібні статті як авторизований користувач.