Передовою, високоефективною процедурою корекції аутизму у дітей базовими клітинами, які отримують із власного біоматеріалу пацієнтів, є клітинна терапія. Більш ефективної методики на даний момент вчені ще не розробили.

Застосування клітинної трансплантації здійснюється на професійному рівні у провідній грузинській медичній установі – медичному центрі ім. Мардалейшвілі.

У грузинській клініці пройшли терапію тисячі дітей з аутизмом з європейських країн, вони отримали хороший терапевтичний результат і зараз перебувають під наглядом у медичних закладах за місцем проживання. При цьому лікарі помітили суттєвий прогрес у покращенні стану їх здоров'я, а патогенез розладу при цьому помітно уповільнився. Після корекції аутизму дітям регулярно знадобиться проходження психотерапії, виконання вправ, які допоможуть у вдосконаленні умінь самообслуговування та підвищать якість спілкування з однолітками, зроблять навчання більш простим.

3 причини, через які варто лікувати РАС у дітей в Грузії:

  • Ефективність. Лікування аутизму в Шепетівці має високу результативність, адже в медичному центрі Мардалейшвілі послугу надають лікарі, які освоїли інноваційну технологію, які пройшли практику з клітинної терапії у провідних медустановах світу. Також висока якість медичних послуг пояснюється наявністю в клініці кріобанку, операційних, лабораторій, оснащених сучасним устаткуванням.
  • Доступність. Першу консультацію надають безкоштовно, а вартість основних медичних послуг буде нижчою, ніж в інших світових медустановах, які практикують процедуру трансплантації клітин. Переконатися в цьому вам допоможуть відгуки пацієнтів, а також фінансова медична аналітика. На базі медичного центру функціонує спеціальний відділ, що працює з іноземними пацієнтами. Завдання його співробітників - допомогти з транспортними, візовими та організаційними питаннями.
  • Надійність. Завдяки успішному досвіду роботи, корекція аутизму в Шепетівці супроводжується високою результативністю для кожної дитини. На сайті клініки ви можете ознайомитись з історіями пацієнтів, які пройшли корекцію РАС на базі грузинського медичного центру. Після терапевтичного курсу лікар призначає персональну програму, спрямовану на підтримку отриманого лікувального ефекту. Пройти реабілітацію можна в Грузії, де є спеціальні санаторії чи реабілітаційні відділи в місцевій лікарні для аутистів.

Записуйтесь на безкоштовну консультацію із кваліфікованим лікарем на сайті тбіліського медичного центру autism-mmc.com.ua. Для цього заповніть форму зв'язку або скористайтеся телефонним номером на інформаційній сторінці клініки.

Терапія базовими клітинами: додаткова інформація

Для трансплантації використовують базові клітини, які отримують у лабораторії фахівці з кісткового мозку аутиста. Також цей матеріал може бути виділений із крові пуповини. За наявності медичних протипоказань до забору біоматеріалу у дитини аутиста, лікарі можуть використати кров пуповини родичів (сестри чи брата).

Будівельні мононуклеарні клітини вводять в канал спинного мозку. Для цього потрібна анестезія. Потім вони потрапляють у мозок, де ідентифікують ділянки з генетичними порушеннями та відновлюють їх. Тканини, що неправильно сформувалися при розвитку всередині утроби або зазнали руйнівних змін під час розвитку організму після народження, заміщуються здоровими, повноцінними клітинами-аналогами.

Корекція аутизму у дитини в Шепетівці в грузинському медичному центрі Мардалейшвілі – це реальний шанс на здорове життя для вашої дитини.