Оптимізація простору в передпокої – важлива задача для дизайнера. Система зберігання у вхідній зоні повинна бути продумана таким чином, щоб господарі та гості мали можливість швидко зняти та повісити пальто, куртку, шарф та інші речі. Найкращий варіант – зручні вішалки для одягу в коридорі. Один з елементів передпокою може бути головним в інтер’єрі цієї частини будинку. Окрім того, що вішалки для одягу мають бути зручними та місткими, вони повинні мати гармонійний вигляд у загальному дизайні вхідної зони.

Якою буває вішалка для одягу в коридор та як обрати модель

Інтер’єр передпокою має бути не лише затишним та стильним, але й практичним. Важливо, щоб у вхідній зоні було достатньо місця для особистих речей та взуття господарів будинку та гостей. З цього погляду вішалка для одягу може допомогти в облаштуванні передпокою. Такий предмет серед широкого асортименту меблів послугує чудовою альтернативою шафі в коридорі. Обрати та купити вішалку для одягу можна в залежності від її найпоширеніших видів.

  • Настінні. Компактна вішалка для одягу на стіну – класичний варіант, який займає небагато місця в передпокої. Така модель звільняє простір на підлозі, куди можна поставити пуф, консоль, ящик для взуття та інші речі. В залежності від конструкції, настінна вішалка для одягу являє собою перекладину з прикріпленими до неї гачками.
  • Вішалки на підлогу. Виходячи з розміщення вхідної зони, можна оформити замовлення та купити вішалку для одягу на підлогу. Модель можна просто розташувати там, де є вільне місце. Стійка з гачками або перекладиною для розміщення речей передбачає місце для верхнього одягу та головних уборів.
  • Стельові. Модель характеризується незвичайним видом конструкції. Компактна вішалка для одягу в коридор являє собою одну чи декілька штанг з гачками, на яких безпосередньо закріплюються речі. Така модель вже стає акцентом в інтер’єрі передпокою, тому можна не додавати інші елементи для декору.

Перед тим як обрати вішалку для верхнього одягу, важливо врахувати форму приміщення. Конструкція має бути пропорційна розміру вхідної зони та займати стільки місця, щоб не заважати вільно пересуватися по кімнаті, діставати та прибирати речі. Для вузьких коридорів краще підійде настінна вішалка для одягу. На місткість моделі може впливати склад родини. Обрана вішалка для одягу в коридор повинна відповідати загальному проєктуванню приміщення. Підбирати дизайн варто з урахуванням особливостей різних стильових напрямків.

Як оформити вішалку для верхнього одягу в інтер’єрі передпокою

На сайті інтернет-магазину «Шопомаг» https://shopomag.com.ua/ua можна замовити та купити вішалку для верхнього одягу з широкого асортименту моделей. Різний вибір позицій дозволяє підібрати предмет меблів під певний стиль. На сайті можна купить вішалку для одягу з гарними відгуками та цікаво її задекорувати.

Одна з ідей для класичного стилю – розмістити гачки у несиметричному порядку, на різній висоті. Таке рішення зробить простір цікавішим та зухвалішим, а для більшого ефекту можна обрати дерев’яну вішалку для одягу з яскравою фурнітурою. Для невеликого простору важлива багатофункціональність, тому бажано застосовувати усю площу. Невеликі дерев'яні вішалки з гачками можна розмістити на торці шафи або прямо над нею. Щоб надати бічній стінці декоративності, потрібно закрити її стіновою панеллю чи рейками з дерева.

Для створення зручної та різнопланової системи зберігання краще купити готову конструкцію, яка складається з таких елементів, як:

  • гачки або підвісна штанга;
  • консоль;
  • дзеркало.

З такою композицією вішалки для одягу купити можна пуф для переодягання, якщо є місце. Велика кількість оглядів рекомендує підбирати елементи в єдиному стилі, щоб усе мало гармонійний вигляд. Відтінки та фактура можуть відрізнятися, проте тоді важливо витримувати загальну гаму кольорів.

Настінна вішалка для одягу стильно виглядає на суцільній стіновій панелі. Серед матеріалів може використовуватися фанера, фактура натурального дерева або мармур. Такий спосіб підійде для будь-якого стилю передпокою: від класики до лофту. Для більшої розкоші можна додатково підсвітити цю зону або повісити поруч широке дзеркало.